Dagaanbiedingen

Deals4free.nl biedt dagelijks de leukste aanbiedingen aan van verschillende webwinkels via aanbiedingen verzamelaar zoals dit dagaanbiedingen & acties overzicht. Alle aanbiedingen zijn dagaanbiedingen. Dat betekend dat de deals slechts voor een bepaalde tijd aangeboden worden en zoals de naam al aangeeft, vaak voor maar 1 dag geldig zijn.

Waarom worden dagaanbiedingen aangeboden?

Vaak hebben webwinkels een goede deals kunnen sluiten met de inkoop van een rest partij, of heeft de shop een restpartij over van een verkocht product en wil hier goedkoop van afkomen. Om de lading snel kwijt te kunnen zijn met een redelijke opbrengst, proberen webshops deze aanbiedingen zo goedkoop mogelijk aan te bieden om snel de partijen in een korte tijd te kunnen verkopen. Het liefst in 1 dag dus. Om deze reden staat vaak bij het product dat de voorraad niet meer lang word verstrekt en men snel van de deals moet profiteren. Gepaard met een zeer lage prijs met een op = op voorraad is dit een perfecte kans voor een consument om een product tegen een zo laag mogelijke prijs te kunnen aanschaffen.

Vouchers

Vouchers zijn kortingsbonnen waarmee men korting krijgt op een product. Het is kortweg gezegd een garantie op een aanbieding. Een aanbieding via een voucher is vaak van langere duur dan een tijdelijke of dag aanbieding. Je koopt een voucher tegen betaling van de voucher prijs, de voucher is een bepaalde tijd geldig en geeft een fikse korting op een bepaald product. Dit kunnen ook diensten of consumpties zijn.