Gratis geld online beleggen

Gratis geld voor online beleggen? Dit is mogelijk! Er zijn namelijk talloze online brokers waarbij je een mooie écht geld bonus kunt ontvangen, zonder dat je hier geld voor hoeft te storten. Wanneer je talent hebt kun je dit geld snel omzetten in méér geld, en na het behalen van een bepaald aantal transacties of trading points, kun je het bedrag laten uitbetalen. Dat klinkt als een droom, maar wanneer je voldoende kennis hebt van online beleggen, dan is dit absolute waarheid!

Inschrijfbonus

De inschrijfbonussen van diverse brokers kunnen sterk verschillen. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij Plus500 een bedrag van €25,- gratis, zónder dat je hier een storting voor hoeft te doen. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid, want er zijn veel zaken waarin je kunt handelen. Zo kun je kiezen voor forex, aandelen en grondstoffen. Er is dus altijd wel een handelsitem dat je aandacht trekt en je voorkeur geniet. Bij Plus500 is het grote voordeel dat je bonus op bonus kunt stapelen. Zo kies je voor de €25,- bonus en kun je deze “uitbreiden” met een vriendenbonus of stortingsbonus. Hierdoor krijg je dus ontzettend veel gratis geld om online te beleggen.

Vriendenbonus

Wil je graag gratis bonussen ontvangen waarmee je kunt beleggen? Dat is mogelijk via het refer-a-friend systeem. Dit betekent dat je vrienden lid maakt van bijvoorbeeld Etoro, en wanneer zij een storting doen van tenminste $200,- dan krijg jij $100,- bonus! Je vriend krijgt overigens ook $100,- bonus, dus het is absoluut de moeite waard voor jullie beiden.

Heb je interesse in een gratis geld bonus? Kijk dan eens op een van deze websites:

  • Levenmetdebeurs.nl
  • Turbotraders
  • Eurogold international

Of klik dan op de onderstaande banner voor de beste no-deposit bonus die er momenteel te vinden is!