Eendagactie.nl

Eendagacties.nl is een aanbieder van dagaanbiedingen. De adverteerder biedt een breed assortiment aan kleding. Van boxershorts, dameslingerie en kinderondergoed tot sport kleding, zonnebrillen en speelgoed. Eendagactie.nl biedt aanbiedingen van bekende merken als Bjorn Borg, Puma en Levis. Naast kleding biedt Eendagactie.nl aanbiedingen aan van baby en kinderstoeltjes voor in de auto, traphekjes, reisbedjes en buggy's.

Weergave

De advertenties zien er duidelijk en verzorgt uit en in een opslag is te zien waar de advertentie over gaat. Bij iedere advertentie is een timer weer gegeven die de resterende tijd dat de advertentie nog online is weergeeft en aftelt tot nul. De website oogt rustige en heeft een geheel eigen huisstijl dankzij het abstracte karakter van de gebruikte kleuren die terugkomen in het logo.

Betaling

Een geïnteresseerde klant heeft bij Eendagactie.nl de mogelijkheid om een eigen account aan te maken en direct via de website te betalen voor zijn product. Eendagactie.nl garandeert een snelle levering en een niet goed geld terug regeling. Betalingen kunnen via verschillende betalingsmethoden uitgevoerd worden zoals creditcard, Ideal, en Paypal. Voor echte bespaarders geld hier echt: verdien geld online door via deze website te bestellen. Het werkt echt!

Service

Voor het beantwoorden van vragen of het verhelpen van problemen is de klantenservice van

Eendagactie.nl 5 dagen per week, van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. De advertentiesite is via verschillende social media als Facebook en Twitter te volgen en klanten kunnen zo op de hoogte gehouden worden van de nieuwste en beste aanbiedingen. Inschrijven voor de nieuwsbrief is ook een mogelijkheid.