No deposit bonus

Een no deposit bonus is een bonus die je kunt ontvangen wanneer je je aanmeld bij een website om spellen te spelen. Met een no deposit bonus kun je zonder zelf geld in te zetten toch meespelen en echt geld winnen. Vaak worden no deposit bonussen aangeboden om spelers kennis te laten maken met het spel met de hoop dat na het spelen ze echt geld storten om door te kunnen spelen wanneer het goed bevalt.

No deposit poker bonus

Gebruik van No deposit bonussen is een steeds meer voorkomend verschijnsel bij pokerwebsites. Maar ook bij online casino's en online bookmakers kun je dergelijke bonussen vinden.

Er zijn verschillende vormen van no deposid bonussen. Zo kennen we ook de no deposit reload bonus waarbij je een bedrag moet vrijspelen om mee te kunnen doen voor echt geld. Je hoeft uiteraard zelf niets te storten. Als dank voor het aanmaken van een account of het proberen van het spel via de aanbieder wordt deze vorm van ''vergoeding'' gestort. Aan no deposit bonussen worden vaak voorwaarden verbonden. Zo wordt verplicht om een aantal rondes te spelen voordat men geld kan uitcashen.

De hoogte van de no deposit bonus is verschillend per aanbieder. Bij aanbieders van online pokerspelen ligt het bedrag meestal rond de 8 tot 10 Dollar. Een no deposit bonus maakt het heel aantrekkelijk om een spel te proberen. Wanneer het goed bevalt voor de speler, blijven nieuwe spelers vaak doorspelen. Meer weten over deze bonussen? Kijk bijvoorbeeld voor poker bonus aanbiedingen op Alle poker links en voor bookmaker bonussen op Sportenwin.nl of bezoek direct: