Dagsale.com

Dagsale.com is een webshop en aanbieder van dagdeals. Per dag geeft deze een super korting weer met uitgebreide beschrijving, tijd tikker die aftelt totdat de aanbieding niet meer geldig is. Dagsale.com biedt de mogelijkheid om gemiste deals nog eens te bekijken onder het thema 'gemiste kansen'.

Gebruikers

Gebruikers, of beter gezegd, klanten van de webshop hebben de mogelijkheid een eigen account te registreren en zich in te schrijven voor een maandelijkse nieuwsbrief.

Voor vragen, klachten of andere informatie is er 5 werkdagen in de week een klantenservice actief van 10:00 's ochtends uur tot 17:00 's middags. Dagsale.com stelt dat producten en geleverde goederen aan de beloofde specificaties voldoen. Wanner dit echter niet het geval is dan betaald Dagsale.com binnen 30 dagen het beschuldigde bedrag terug.

Grote diversiteit

Buiten het feit dat de webshop dagelijks minder aanbiedingen te bieden heeft dan zijn concurrenten, is de aard van de aangeboden producten juist wel heel divers. De aangeboden producten lopen zeer uiteen, van fitness apparatuur tot een alcohol test en van een braadslede tot een laptop koeler en ga zo maar door. Kijk eens rond op de website en zie de voorgaande aanbiedingen onder het kopje gemiste kansen om een idee te krijgen van de soort producten die Dagsale.com te bieden heeft. Op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen kan door de webshop te volgen via Twitter en Facebook.

Retour en niet goed geld terug garantie

Dagsale.com stelt zich verantwoordelijk voor beschadiging of defecten van geleverde producten. Wanneer de geleverde producten niet voldoen aan de specificatie als vermeldt op de website heeft men de mogelijkheid om na ontvangst het product terug te sturen. Dit dient echter binnen de wettelijke herroepingsperiode van 14 dagen terug te sturen.