Dagje-weg-winnen.nl

Dagje-weg-winnen.nl biedt de mogelijkheid aan de bezoeker om bij het bezoeken van de homepage een test te maken waarbij bijvoorbeeld 2 plaatjes worden weergegeven en de bezoeker de 3 verschillen tussen de plaatjes moet vinden. Wanneer je dan voor de test bent geslaagd, maak je kan om leuke prijzen te winnen. Door je gegevens in te vullen kan er contact met je opgenomen wanneer je de prijzen gewonnen hebt. Let er op dat er voorwaarden gebonden zijn aan hoe je de gegevens in dient te vullen.

Aanbiedingen

Zoals de het webdomein van de website als zegt, zijn de aanbiedingen die te winnen zijn, dagjes weg als een dagarrangement bij een wellness centrum of sauna, een product als een wellness badjas en meer. Als aangegeven op de site, neemt Dagje-weg-winnen.nl voordat je gebeld gaat worden contact met je op om je op de hoogte te brengen dat je een prijs hebt gewonnen.

Spelvoorwaarden

Dagje-weg-winnen.nl stelt een aantal voorwaarden met betrekking tot het deelnemen aan de acties. Zo is deelname uitsluitend mogelijk voor mensen die in Nederland wonen en een postadres hebben. Bij ingeven van persoonlijke gegevens dient de volledige naam weergegeven te worden. Wanneer een onvolledige naam wordt opgegeven dan loopt de deelnemer risico op diskwalificatie. Deelnemers onder de 16 jaar dienen toestemming te hebben van een ouder of voogd alvorens deze mag meespelen. Verder heeft een deelnemer bij winnen van een prijs maximaal 90 dagen het recht om zijn prijs te incasseren alvorens deze vervalt. Meer informatie is te lezen op de website onder het kopje voorwaarden.