Cashback korting

Cashback korting websites zijn websites die door middel van een aanbieding site een gedeelte commissie teruggeven aan de klant. In andere woorden: Als je een product koopt bij een webshop die cashback aanbiedt, krijg je als klant een gedeelte commissie terug en is de aankoop nog goedkoper dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is dus een dus eigenlijk meer een manier om een gedeelte van je aankoop terug te krijgen, dan om echt geld te verdienen, wat vaak door veel mensen gedacht wordt.

Hoeveel kun je terugverdienen?

Hoeveel geld je kunt besparen met het aankopen van producten via cashback korting is verschillend. De bedragen variëren ongeveer van een paar cent tot tientallen euro's. Hoe meer producten je koopt via cashbackkorting websites hoe meer geld je uiteindelijk bespaard op je aankopen.

Wat moet je doen ?

Het principe van cashbackkorting is overgevlogen vanuit de Verenigde Staten. Cashbackkorting is alleen mogelijk als er aanbieders zijn die cashbackkorting mogelijk maakt. Nederland kent momenteel twee aanbieders met cashbackmogelijkheid, namelijk SplinQ.com en Handelszone.nl Bij SpinQ.com kun je je gratis aanmelden. Via de website kun je bepaalden producten van verschillende sites vinden. Wanneer je een product gevonden hebt, kun je meestal aan de advertentie al zien hoeveel cashbackkorting je terugkrijgt. Handelzone.nl is een andere cashbackkorting site. Via deze website krijg je de korting die je verdiend bij de aankoop van een website meteen terug bij de aankoop. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, en de bestelling goedgekeurd is, krijg je van de aanbieder een contactformulier toegestuurd via de mail. Na het invullen van het contactformulier wordt de korting meteen teruggestort op je account.

Overigens hebben we bericht gekregen dat er binnenkort nog een aanbieder op de markt verschijnt: het online winkelen met korting portaal van Eerst james. Zodra deze website in bedrijf is laten wij je natuurlijk alles over onze bevindingen weten.