Actievandedag.nl

Actievandedag.nl is een zeer overzichtelijke aanbieder van leuke kortingen in verschillende sectoren. Voornamelijk de vrijtijdsbesteding aangezien het grootste gedeelte van de aanbiedingen kortingen zijn op bijvoorbeeld concerten, sauna's, dagtrips en stedentrips. Verder geeft de Actievendedag.nl aanbiedingen weer voor beauty producten en diverse andere materiële producten. Het is een onderdeel van het moederbedrijf Emesa dat bekend is van onder andere Vakantieveilingen.nl. De nieuwe advertenties worden iedere dag vanaf 00:00 beschikbaar om te boeken. Het aanbod van advertenties is groot en voornamelijk betreft het minicruises, bungalowparken, hotelovernachtingen, zonvakanties en pretparken.

Overzicht

Actievandedag.nl geeft een zeer overzichtelijke weergave weer van haar aanbiedingen. Je kunt ze direct bekijken en reisjes zijn direct te boeken. Bij iedere advertentie is linksboven in het hoekje aangegeven hoeveel de korting op de prijs is. De advertenties zijn bovendien voorzien van een duidelijke foto en geven zo in een opslag weer waar de advertentie over gaat De site oogt zeer rustig en is direct in het geven van zijn informatie. Er staat duidelijk aangegeven hoelang de advertentie nog online staat dankzij een tijd tikker die de duur aangeeft en aftelt tot 0. Het geld verdienen door te besparen is via deze website erg gemakkelijk.

Service en contact

Duidelijkheid is een punt waar de website goed op scoort. Je kunt onder andere zien welke betalingsmethoden je toe kunt passen en er is een klantenservice actief die alle werkdagen van 9:00 tot 17:00 geopend is. Je kunt Actievandedag.nl volgen via verschillende social media als Facebook en Google+.

Het bedrijf opereert in Nederland en in België. Je kunt een eigen account aanmaken en interessante aanbiedingen opslaan onder favorieten.